1903 Cemiyeti’nden Beşiktaş Başkanlık makamına mesaj!

1903 Cemiyeti’nden Beşiktaş Başkanlık makamına mesaj!
A+
A-
28 Ekim 2019 13:50

Sayın Ahmet Nur Çebi ve Yönetim Kurulu’na çağrımızdır:

Beşiktaş kulübü ve camiamız oldukça zorlu bir süreç geçirirken, yönetsel boyutta katkı sağlayabilmek için değerli iki rakibinizle demokratik bir yarışa girdiniz. Katılım gösteren Genel Kurul üyelerinin oldukça yüksek desteğiyle, bizler için en yüksek mertebe olan Beşiktaş Başkanlığı ve yönetim kurulu üyesi olma şerefine eriştiniz. Hepinizi bir kez daha kutlarız.

Seçim sürecinde vaatlerinizi belirtirken, camianın, sorunları bilerek ama her şeyin üstesinden gelinebileceğine inanarak bir araya gelmesi konusuna özellikle değindiniz. Seçildikten hemen sonra da bu konu üzerinde durdunuz. Sizinle ve yönetim kurulunuzla aynı fikirdeyiz.
Bu yöndeki eylemiyle, söyleminize ve size desteğini sunan taraftarlarımızı da görünce geleceğe dair umutlarımız arttı. Uzun yıllardır kaybettiğimiz ve camiamıza büyük zarar verdiğine inandığımız birlikteliği yeniden tesis etmek gerçekten çok önemli. Konuya olan duyarlılığınızın artarak devam etmesini diliyoruz.

Birliktelik konusunda adımlar atılmış, camia içinde sorunları ortadan kaldırabilmek için ilerlenmeye başlanmış, lokomotif branşımız futbol takımızda da aynı heyecanı ve inancı görmüşken hatırlatmak istediğimiz, çözüme kavuşturulması çok kolay ve bir o kadar da önemli bir konuyu dile getirmek istiyoruz.

Sayın Başkan, “Adalet nedir? Ağaçlara su vermek. Zulüm nedir? Dikeni sulamak” diyen Mevlana’nın seslenişini bilirsiniz.
Geçmiş dönemde kişisel duygularla, bazen tüzük bile yok sayılarak haksızlıklar yapıldı. Bazı genel kurul üyelerimizin hakları ellerinden alındı. Yıllarca kulübe ve camiaya hizmet etmiş insanlarımızın kişisel tavırlarla kulüpten uzaklaştırılmış olduklarını hepimiz gördük. Camiamıza birliktelik gelsin ve uzun süre devam etsin istiyorsak, adaleti sağlama sorumluluğumuz vardır. Biz de sizden ve yönetim kurulunuzdan bu yönde bir istekte bulunacağız.
Gelin kırgınlıkları, küskünlükleri geride bıraktığımız gibi, haksızlıkları da ortadan kaldıralım. Geçmiş dönemde haksız gerekçelerle üyelikleri düşürülen değerli insanları camiamıza geri kazandıralım.
Bu yönde atılacak adımlar hem adaleti tesis edecek hem de birlikteliğimizi güçlendirecektir.
Başkanlığınız sürecindeki en önemli hizmetlerinizden birisi olarak tarihte yer alacağına inandığımız bu adımı atmanız, camiayı kenetlenmesi için yönlendirmeniz umuduyla.

1903 Cemiyeti

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.