Spor yazarı Ali Ece’den Gökhan ve Caner değerlendirmesi

Beşiktaş’ın Süper Lig’in 27. haftasında Antalyaspor’a 2-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası, spor yorumcusu Ali Ece, Beşiktaş’tan ayrılacağı konuşulan Gökhan Gönül ve Caner Erkin hakkında değerlendirmede bulundu.

Spor yazarı Ali Ece’den Gökhan ve Caner değerlendirmesi
A+
A-
15 Haziran 2020 13:26

Beşiktaş, lige çok kötü bir dönüş yaptı. Siyah-beyazlılar, sahasında Antalyaspor’a 2-1 mağlup oldu. Siyah-beyazlılar bu sonuçla 4 maç aradan sonra kaybederken Akdeniz ekibi, yenilmezlik serisini 9 maça çıkardı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Gökhan Gönül ve Caner Erkin’in kalmasını istiyoruz ancak kalamazlarsa başımızın çaresine bakmak zorundayız.”. dedi. Beşiktaş’taki geleceği belirsiz olan Caner ve Gökhan hakkında değerlendirmelerde bulunan Ali Ece, “Gökhan Gönül yerine kimi alacaksın? Unutmayın Lens falan denendi onun yerine. Necip’i denediler. Hem Necip’e hem de takıma zarar verdiler. Belirsizlik çok kötü” dedi

Ali Ece’den Rıdvan Yılmaz Değerlendirmesi

Ali Ece, Rıdvan Yılmaz’ın performansını NTV’de yayınlanan 90+ programında değerlendirdi. Ali Ece, ”Diğer bazı tecrübeli oyuncular, muazzam umut kırıcı performanslar sergiledi ilk yarıda. Rıdvan, bu oynadığından daha iyi bir futbolcu. Sahalardan 6 ay uzak kalmasına sebep olan sakatlığı olmasa son dönemlerde adını sıkça duyduğumuz Galatasaray altyapı oyuncusu Süleyman Luş ile beraber kendi yaş grubunun en çok gelecek vaadeden iki Türk sol bekiydi. Çabuk, pozisyon bilgisi hiç fena değil. Ezbere orta yapmıyor. Soğukkanlı. Genç oyuncuların takıma adapte olması sürecinin daha sağlıklı olması için yanındaki oyuncuların, sözde tecrübeli oyuncuların bu kadar kötü oynamaması gerekir. ” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.