Alperen Şengün: “Gönlüm Her Zaman Beşiktaş’ta Olacak”

NBA draftında seçilerek ABD profesyonel basketbol ligi’nde oynamaya hak kazanan, geçtiğimiz sezonun MVP’si Alperen Şengün Amerika’dan siyah beyazlı taraftarlara seslendi.

Alperen Şengün: “Gönlüm Her Zaman Beşiktaş’ta Olacak”
A+
A-
6 Ağustos 2021 10:14

NBA 2021 Draftları’nda ilk tur 16. sıradan Houston Rockets tarafından seçilen Alperen Şengün, Beşiktaş taraftarlarına mesaj yolladı.

Alperen Şengün’ün sözleri şu şekilde:

“Merhaba büyük Beşiktaş ailesi bu yıl sizlerle oynamayı gerçekten çok istedim. Sizin atmosferinizi, heyecanınızı yaşamayı çok istedim ki gelmeden bile bize bu atmosferi, heyecanı yaşattığınız için çok teşekkür ederim. Drafttan önceki ve sonraki bütün mesajlarınız için de çok teşekkür ederim.

Daima arkamda oldunuz. Benim Amerika’ya gelmem yollarımızın ayrıldığı anlamına gelmez. Umarım ileride yine böyle bir şans gelirse bana değerlendirmeyi çok isterim. Yaptığınız her şey için çok teşekkür ederim. Arkamda olduğunuzu biliyorum. Ben de Amerika’da olabilirim ama her zaman gönlüm Beşiktaş’ta olacak.”

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması giyen Alperen Şengün 37 maçta 19.0 sayı, 8.7 ribaund, 2.7 asist, 1.3 top çalma ve 1.6 blok gibi etkileyici ortalamalara imza atmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.