Avrasya Beşiktaşlılar Derneği ilk toplantısını gerçekleştirdi

Kuruluş aşamasında olan Avrasya Beşiktaşlılar Derneği ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Avrasya Beşiktaşlılar Derneği ilk toplantısını gerçekleştirdi
A+
A-
6 Nisan 2023 16:47

Kuruluş aşamasında olan Avrasya Beşiktaşlılar Derneği ilk toplantısını Wyndam Grand Levent İstanbul‘da gerçekleştirdi.

Kurucu üyelerin yurt dışı ve yurt içi temsilcilerinin de katıldığı iftar yemeği ve tanışma toplantısında, derneğin amacı hedefi ve projelerde konuşuldu.

Kurucu baskan Selçuk Aydoğan’dan edindiğimiz bilgilere göre, kurucu üyelerle birlikte yönetim kurulu ve tüm kurulların hızlıca faaliyetlerine başlayacağı öğrenildi.

Öte yandan Avrasya Beşiktaşlılar Derneği’nin 20 Şehir ve 12 de Avrupa temsilciliklerinin olacağı ve Eylül ayında gerçekleşecek lansmanla derneğin resmi olarak hayata geçirilmesinin planlandığı öğrenildi.

Kuruluş aşamasında olan Avrasya Beşiktaşlılar Derneği ilk toplantısını wyndam grand levent istanbul da gerçekleştirdi.Kurucu üyelerin yurt dışı ve yurt içi temsilcilerinin de katıldığı iftar yemeği ve tanışma toplantısında derneğin amacı hedefi ve projelerde konuşuldu.
Kurucu baskan Selçuk AYDOĞAN’dan edindiğimiz bilgilere göre kurucu üyelerle birlikte yönetim kurulu ve tüm kurulların hızlıca hayata geçirilmesk öncelikli belirlenen 20 şehir ve 12 avrupa temsilciliklerinin hızlıca faaliyete geçirilmesi ile start verip Eylül ayındaki lansmanla derneğin resmi olarak hayata geçirilmesinin planlandığını öğrendik.

GundemBesiktas.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.