Gonalons ülkesine dönmek istiyor! Beşiktaş rotasını alternatif isimlere çevirecek

Roma’nın Fransız futbolcusu Rennes’ten gelen teklif sonrası ülkesine dönmeye sıcak bakıyor.

Gonalons ülkesine dönmek istiyor! Beşiktaş rotasını alternatif isimlere çevirecek
A+
A-
26 Ağustos 2019 12:08

Southampton’lu Lemina ise gelmek istiyor ancak kulübüyle yaşadığı problemler kafalarda soru işaretine neden oldu.

Garry Medel’i Bologna’ya göndermeye hazırlanan Beşiktaş’ın transfer gündeminde yer alan Maxime Gonalons’tan kulübe olumsuz haberler geldi. Roma’lı 30 yaşındaki Fransız ön liberoye ülkesinden Rennes’in de talip olması siyah-beyazlıların transferdeki durumunu zorlaştırdı.

2017-18 sezonunun başında Olympique Lyon’dan Roma’ya transfer olan Gonalons’un İtalya macerası pek de istediği gibi gitmedi. İlk sezonunda forma şansı bulmakta zorlanan 30 yaşındaki futbolcu sadece 16 lig maçında görev alırken 1 asist yaptı. 2018-19 sezonunu kiralık olarak Sevilla’ya geçiren Fransız futbolcu ayak bileğinde yaşadığı sakatlık nedeniyle sadece 10 La Liga maçında görev yaparken bunların sadece 5’inde ilk 11’deydi.

2 senelik İtalya ve İspanya deneyiminin ardından Gonalons’un ülkesine dönmeye sıcak baktığı ve Rennes’in teklifini değerlendirmeye aldı.

Mario Lemina gelmek istiyor ama…

Maxime Gonalons’un durumundaki bu değişikliğin ardından alternatif isimlere yönelen Beşiktaş’ta Mario Lemina gündeme geldi. Southamton’da forma giyen Gabonlu futbolcunun da Beşiktaş’a gelmek istediği öğrenildi. Ancak oyuncunun durumuyla ilgili yapılan araştırma kafalarda soru işareti yarattı.

Premier Lig ekibinin 2017-18 sezonu öncesinde 17 milyon Euro bonservisle kadrosuna kattığı Lemina teknik direktör Ralph Hasenhüttl ile yaşadığı problemler nedeniyle Southamton’da kadro bırakılırken takımla birlikte kamp çalışmalarında yer almadı. Bu gelişmeler nedeniyle kararsız kalan Beşiktaş yönetiminin ön libero transferinde nasıl bir rota izleyeceği önümüzdeki günlerde belli olacak.

(asist analiz)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.