Başka Beşiktaş yok

1903 Cemiyeti Başkanı Masis Kuyumcu GundeBesiktas.com okurları için yazdı.

Başka Beşiktaş yok
A+
A-
20 Mayıs 2020 20:48

Dünya ve ülke olarak yaşadığımız Koronavirüs Covid-19’lu zamanlarda, bu hastalıkla mücadele eden sayın başkanımız Ahmet Nur Çebi’yi, oyuncularımız ve kulüp çalışanlarına geçmiş olsun.

Bu olağanüstü sağlık koşullarının mevcutiyetinde, önce insan sağlığı demek yerine, bu şartlarda maç oynanmasına müsaade tanınması, sezonun sonuna doğru seyircili oynanma kararının verilmesi, eğer bu kadar her şey normale gitti ise şu aralar alınan bu kadar kısıtlamalar neden sorusunu aklımıza getiriyor.

Beşiktaş yönetiminin seçimleri kazandığı günden itibaren peşini bırakmayan şansızlıklar ve her şeyin aleyhine yürüyor olması, transferlerde nasıl bir yol izleyecekleri, mevcut fiyat politikasıyla dahada zorlaşacak kombine satışı, mevcut şartlarda gelir azalmasına, sponsor bulma imkânlarının zorlaşmasına sebep olacaktır.

Allah kolaylık versin gerçekten işleri çok zor…

Takımın ciddi bir değişime ihtiyacı var, alt liglerde başka takım oyuncuları da transfer edilerek (Zamanında Yücespor, Bergamaspor, Kahramanmaraş’dan yapılan transferler gibi) yeni transferleri yapmalı, uygun bir bütçe ile bir takım oluşturulmalı ama bu oluşturulacak takımda mutlaka kaleci ve forvet hattını çok iyi seçmek lazım.

Outlet mağaza şart herkesin bütçesine uygun ürünler sergilemeli en önemlisi de kombinede ciddi bir indirime gidip alt tribünlere ateşli taraftarları yerleştirilmeli.

Amatör branşların bütçesini ayırmalı, kendi yağı ile kavrulmalı, basketbolda guard ve pivotunu iyi seçmeliyiz diğer pozisyonlarda sıkıntı yaşamaz o zaman takım ve ligde ses getiren bir takım oluruz.
Mevcut şartlarda herkes üstüne düşeni yapmalı. Başka bir Beşiktaş yok.

Masis KUYUMCU

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.