Beşiktaş’ı yıkan haber! Hulk resmen Atletico Mineiro’da

Sergen Yalçın’ın listesinde en üst sırada yer alan ve Beşiktaş’ın ısrarla kadrosuna katmak istediği isim olan dünyaca ünlü golcü Hulk’un yeni adresi belli oldu. Brezilya ekibi Atletico Mineiro, 34 yaşındaki futbolcuyu transfer ettiğini duyurdu.

Beşiktaş’ı yıkan haber! Hulk resmen Atletico Mineiro’da
A+
A-
30 Ocak 2021 01:56

Ara transfer dönemini kaliteli bir forvet alarak kapatmak isteyen Beşiktaş , Sergen Yalçın’ın raporu doğrultusunda Hulk’un transferini bitirmek için uzun süredir Brezilyalı yıldızla görüşme halindeydi. Siyah Beyazlı ekibin ısrarla kadrosuna katmak istediği Hulk, tercihini ülkesinden yana kullandı. Dünyaca ünlü yıldız, Brezilya ekiplerinden Atletico Mineiro’ya transfer oldu.

Mineiro, 34 yaşındaki futbolcunun tamamlandığını resmi hesaplarından açıkladı, Hulk ile 2022’nin sonuna kadar anlaşmaya varıldığını duyurdu. Hulk, önümüzdeki günlerde sağlık kontrolleri ve resmi sözleşmeyi imzalamak için Belo Horizonte’ye gidecek.

Atletico Mineiro, Beşiktaş ile temasta olan Hulk ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

2008’de Tokyo Verdy’den Porto’ya 19 milyon euro’ya gelen Hulk, 2012’de Portekiz ekibinde Zenit’e 40 milyon euro bedelle transfer olmuştu. 2016’da 55 milyon euro bonservisle Çin’in yolunu tutan ve Shanghai SIPG’e transfer olan Hulk, en iyi dönemlerinde Avrupa’nın gözde kulüplerinde forma giymemesi nedeniyle futbol kamuoyunda eleştirilen isimler arasında yer alıyor.

Profesyonel kariyerinde 438 maça çıkan Hulk, rakip filelere 226 gol bıraktı. Brezilya A Milli Takım formasını 41 kez giyen yıldız oyuncu, 11 gol attı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.