Cenk Tosun’u taşıyan özel uçağın sırrıı

Böyle Beşiktaşlı İş İnsanları da var… İş insanı Tarkan Ser, özel uçağını Beşiktaş’a tahsis ederek Cenk ve ailesini konforlu bir şekilde İstanbul’a getirtti. Ser’in Beşiktaş sevdalısıyla böyle bir davranışta bulunması büyük takdir topladı.

Cenk Tosun’u taşıyan özel uçağın sırrıı
A+
A-
2 Şubat 2021 16:32

Beşiktaş’ın anlaşmaya vardığı Milli Futbolcu Cenk Tosun’u İstanbul’a taşıyacak olan Beşiktaşlı İş İnsanı Tarkan Ser’in sahibi olduğu Black Eagle Havacılık şirketi, filosuna ait TC-SER kuyruk tescilli uçak, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan havalanarak akşam saatlerinde İstanbul’a iniş yaptı.
Böyle de Beşiktaşlılar var

İş insanı Tarkan Ser, özel uçağını Beşiktaş’a tahsis ederek Cenk ve ailesini konforlu bir şekilde İstanbul’a getirtti. Tarkan Ser’in bu davranışı Beşiktaşlıları mest etti.

Beşiktaş’ın Marka Değeri Düşünülmüş

Beşiktaşlı Cenk Tosun ve ailesini getiren özel uçakta yok yoktu. Taraftarların büyük ilgisini çeken Bombardier Global 6000 model uçak uçağın içi ve dışındaki Beşiktaş ve kartal amblemlerindeki detaylar taraftarların büyük ilgisini çekti.

Tarkan Ser’in talimatıyla Cenk Tosun için hazırlanan ‘Yuvana hoşgeldin’ yazılı pasta da çok ince düşünülmüş bir detay olmasıyla büyük beğeni topladı.

Kaynak: Haberair

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.