Beşiktaş evinde 3 puan peşinde! İşte Sergen Yalçın’ın Yeni Malatyaspor maçı 11’i

Süper Lig’in ilk 3 haftasında 7 puan toplayan son şampiyon Beşiktaş, milli ara sonrası sahaya iniyor. Siyah-beyazlılar, ligin 4. haftasında Vodafone Park’ta Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak.

Beşiktaş evinde 3 puan peşinde! İşte Sergen Yalçın’ın Yeni Malatyaspor maçı 11’i
A+
A-
11 Eylül 2021 10:53

Beşiktaş, Süper Lig’in 4. haftasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’la karşı karşıya gelecek. Vodafone Park’ta saat 20.00’de başlayacak mücadeleyi hakem Arda Kardeşler yönetecek. Ligde 2 galibiyet ve 1 beraberlikle 7 puanı bulunan Beşiktaş, 4. hafta öncesi averajla 3. sırada yer alıyor. Siyah-beyazlı ekip oynadığı son maçta Karagümrük’ü 10 kişi kalmasına rağmen 1-0 mağlup ederek milli araya moralli girmişti. Siyah-beyazlılar Dortmund maçı öncesi kazanarak hem moral bulmak hem de puanını 10’a çıkartmak istiyor.

BİR CEZALI, BİR SAKAT
Beşiktaş’ta bugünkü karşılaşmada kırmızı kart cezalısı Salih Uçan forma giyemeyecek. Karagümrük FK maçının ikinci yarısının başında ikinci sarı kartla oyundan ihraç edilen ve kariyerinin ilk kırmızı kartını göre Salih Uçan, bugün oynanacak mücadelede takımını yalnız bırakacak. Siyah-beyazlılarda, sakatlığı nedeniyle A Milli Futbol Takımı’nın aday kadrosundan da çıkarılan Umut Meraş’ın adalesinde gerilme ve ödem tespit edilmişti. Umut Meraş da Yeni Malatyaspor mücadelesinde forma giyemeyecek.

LARIN VE ATIBA DA YOK

Beşiktaş, zorlu Yeni Malatyaspor maçında Larin ile Atiba’dan yararlanamayacak. Kanada Milli Takımı’ndan geç ve yorgun dönen iki yıldız, dinlendirilmek amacıyla maç kadrosuna alınmadı.

BEŞİKTAŞ-YENİ MALATYASPOR MAÇI MUHTEMEL 11’LER:

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Rıdvan, Josef, Ghezzal, Pjanic, Can, N’Koudou, Batshuayi

YENİ MALATYASPOR: Abdussamed, Sadık, Semih, Wallace, Haddadi, Ndong, Jospin, Aabid, Mustafa, Adem, Bwalya

8 MAÇTA 6 GALİBİYET
İki takım arasında daha önce oynanan karşılaşmalarda siyah-beyazlı ekibin galibiyet sayılarında üstünlüğü bulunuyor. 2017 yılında Malatya’da oynanan maçla başlayan ve bugüne kadar 8 mücadelede karşılaşan rekabette siyah-beyazlılar, Yeni Malatyaspor’u 6 kez mağlup etti, 1 karşılaşma ise golsüz beraberlikle sonuçlandı. Yeni Malatyaspor, rekabetteki tek galibiyetini 2019-2020 sezonunda şimdiki Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın yönetiminde siyah-beyazlı takımı İstanbul’da 2-0 yenerek elde etmişti.

SKORU ERKEN BULALIM
Beşiktaş’ta ilk hedef Malatyaspor maçını kazanmak. Hem teknik heyet hem de oyuncular “Önce Malatya maçını kayıpsız geçmeliyiz” derken, teknik patron Sergen Yalçın da takıma net bir mesaj verdi. Malatyaspor önünde skor avantajının erken alınmasını isteyen başarılı teknik adam, özellikle son vuruşlarda ve paslarda daha dikkatli olunmasını istedi. Malatya önünde alınacak zor bir galibiyet ya da farklı skorun Dortmund maçına olumsuz yansıyacağını düşünen Sergen Yalçın, hücum hattındaki oyuncularıyla da özel olarak görüştü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.