N’Sakala sosyal medyadan yaptığı beğeniyle taraftarın tepkisini çekti

Süper Lig’in 12’nci haftası dev heyecana sahne oldu. Namağlup lider Trabzonspor, Beşiktaş’ı deplasmanda 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Fabrice N’Sakala sosyal medya hesabından yaptığı beğeni nedeniyle taraftarların tepkisini çekti.

N’Sakala sosyal medyadan yaptığı beğeniyle taraftarın tepkisini çekti
A+
A-
7 Kasım 2021 19:52

Beşiktaş, Süper Lig’in 12’nci haftasında Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu ve oldukça gergin geçen mücadelenin sonunda 3 puanın sahibi konuk takım Trabzonspor oldu. Siyah-beyazlıların tecrübeli futbolcusu Fabrice N’Sakala sosyal medyadan yaptığı hareketle taraftarlar tarafından tepki gördü.

YUSUF SARI’DAN PAYLAŞIM

Bordo-mavili takımın genç futbolcusu Yusuf Sarı maçın ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Tecrübeli hücumcu “Bravo takım! Bu şehri gururlandırmaya devam edeceğiz! Yolumuz uzun ama biz inanıyoruz! Olacak inşallah” ifadelerini kullandı. Yusuf Sarı’nın Beşiktaş maçının ardından yaptığı bu paylaşımı Fabrice N’Sakala’nın beğendiği görüldü.

TARAFTARLAR SERT ÇIKTI

Karşılaşma kadrosunda yer almayan ve son haftalarda forma yarışında Rıdvan Yılmaz ile Umut Meraş’ın gerisinde kalan Fabrice N’Sakala’nın bu hareketi kısa süre içerisinde tepki çekti. Bazı taraftarlar, 31 yaşındaki oyuncunun kadro dışı bırakılmasını istedi. Öte yandan Kongolu futbolcu geçtiğimiz günlerde de “Ljajic’i özledim” paylaşımı yapmış ve yine Beşiktaş taraftarları tepki göstermişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.