Gerilim filmi

Beşiktaş Genel Kurul Üyesi Masis Kuyumcu’nun yazısı.

Gerilim filmi
A+
A-
6 Aralık 2021 23:57

Ligin alt sıralarından kurtulmaya çalışan Kasımpaşa’ya karşı uzun zamandır oynatılmayan Can Bozdoğan ve sezon başından beridir özlenen performansı sergileyen Ghezzal ile üstünlük kurmaya çalışan bir Beşiktaş vardı. Maçın en etkili oyuncularından biri olan Ghezzal’ı oyundan çıkartıp, o dakikaya kadar sahada takımın en iyi oyuncusu olan Can’ı sağ kanata çekince oyunun kaderi bir anda değişti ve 82. dakika dayanan takım golü yedi.

Beşiktaş taraftarı ve yönetimi Sergen Yalçın’ı uzun yıllar takımın başında görmek istiyor da, aynı şeyi Sergen Yalçın istiyor mu , asıl mesele burada.Çünkü kendine sorulan bir soruya verdiği cevap, Kötü gidişe maalesef çözüm bulamıyoruz olmuştu.

Beşiktaş gibi bir takımın başındaki hoca son 16 maçta sadece 3 galibiyet alabilmişse bunun bahanesi olamaz.Bu istatistiği mütevazi bir Anadolu takımında bile yakalamış olsaydı çoktan görevine son verirlerdi.

Oyuncular arasındaki bağlar kopmuş vaziyette Donk’un Can Bozdoğan’ı yerden kaldırma şekli hiç hoş değildi, takım olarak da reaksiyon gösteren olmadı. Beşiktaş taraftarı takımın savaşmasını, ayağa kalkmasını bekliyor. Ama, kaç maçtır gerilim filmi gibi maç izliyor.

Masis KUYUMCU

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.