Beşiktaş’ın çocuğu milyonlar istemesin de görelim!

Yorumcumuz Kerem Eymür, Beşiktaş’ın transfer gündeminde yer alan Cenk Tosun ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş’ın çocuğu milyonlar istemesin de görelim!
A+
A-
11 Haziran 2022 13:56

Cenk Tosun’un bonservisi elinde de olsa, uzun süredir oynamamış olması, Avrupa’daki piyasasını kaybetmesi, son yıllarda yaşamış olduğu kronik sakatlıklar nedeniyle biraz kafaları karıştırıyor. 31 yaşına gelmiş Cenk Tosun için yıllık 1.5 Milyon Euro garanti para verilmesi, maddi anlamda sıkıntıda olan bir kulüp için ne kadar doğru olur?

Cenk Tosun, Beşiktaş ile anlaşırsa kariyerindeki son durağı olacağı belli. Acaba kronik sakatlığından dolayı oynamadığı maçlarda parası kesilecek mi? Cenk Tosun ile oynadığı maç başı anlaşma sağlansa daha iyi olmaz mı? Cenk Tosun’a verilecek olan para geleceği olan ve ileride sattığında kulübe maddi gelir getirebilecek genç bir oyuncuya verilse kulüp menfaati adına iyi olmaz mı? Tabi öyle oyuncu bulmak için kendi altyapın başta olmak üzere tüm dünyada ki altyapıları araştırmak gerek. Kolayı seçip, taraftara şirin gözükmek varken, bu kadar zahmete neden girilsin değil mi?

Beşiktaş’ın çocuğu diye bir laf tutturmuşuz. Madem Beşiktaş’ın çocuğu deyip, sahip çıkıyoruz. Bir zahmet biraz da o çocuklar Beşiktaş’a sahip çıksın, milyonlarca Euro talep etmesin de görelim. Ama bu işler sonradan olmuyor. İnsanın DNA sın da Beşiktaş yazmıyorsa, olmaz dostlarım. Boşuna demiyoruz ”Beşiktaşlı olunmaz, Beşiktaşlı doğulur” diye.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.