Beşiktaş’tan çifte standarta tepki!

Spor Toto Süper Lig’de ikinci hafta geride kalırken taraftarların tepkisini çeken olayları da içinde barındırdı.

Beşiktaş’tan çifte standarta tepki!
A+
A-
16 Ağustos 2022 01:20

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in ikinci haftasında Alanyaspor ile deplasmanda 3-3 berabere kaldı. Maçtan ziyade hakem Yasin Kol’un maçta verdiği kararlar çok konuşuldu.

Maçın 19.dakikasında Alanyaspor ceza sahasında Jure Balkovec’in müdahalesi ile yerde kalan Wout Weghorst penaltı bekledi. Hakem Yasin Kol oyunu devam ettirince çılgına dönen Wout Weghorst aşırı tepki verince sarı kart gördü. Bu olay sosyal medyada Beşiktaşlı taraftarların tepkisini çekti. Pozisyonda Jure Balkovec’in kart görmesi gerekirken Weghorst’un kart görmesi şaşkınlıkla karşılandı.

İkinci haftada oynanan Kasımpaşa – Fenerbahçe karşılaşmasının 16.dakikasında Kasımpaşa oyuncusu Emre Yeşilyurt, Enner Valencia’yı savunma arkasına sarkmak isterken formasından çekerek düşürdü ve direkt kırmızı kart gördü.

Bu maçta yaşanan olay akıllara Alanyaspor – Beşiktaş karşılaşmasında yaşanan olayı akıllara getirdi. Verilen kararların uyuşmaması TFF çifte standart mı uyguluyor sorusunu akıllara getirdi.

Bu yaşanan gelişmelere Beşiktaş cephesinden cevap gecikmedi. Beşiktaş yaptığı paylaşımla olaya tepki gösterdi. İşte o paylaşım:

Kaynak:GundemBesiktas.com 

 

 

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.