Beşiktaş yönetimini tebrik ederim!

Uğur Meleke, BeIN SPORTS’a Dele Alli transferini değerlendirdi.

Beşiktaş yönetimini tebrik ederim!
A+
A-
25 Ağustos 2022 15:25

Uğur Meleke yaptığı değerlendirmede;

Öncelikle opsiyon konusunda Beşiktaş’ı tebrik ederim. Buna çok sevindim makul bir opsiyon konulduğu için kontrata çünkü Beşiktaş son 10 yılda kiraladığı bazı önemli oyuncuları rehabilite edip, maalesef sonradan bonservisini alamayarak Avrupa futboluna iade etti, hediye etti. Mario Gomez bunlardan bir tanesi…

“Rehabilitasyon merkezine dönüyorsunuz!”

Del Alli 26 yaşında, pek âlâ yapılabilecek bir yatırım, öncelikle bu opsiyondan dolayı sadece Del Alli transferi için değil metod bu olmalı, ana metod bu olmalı. Türk kulüpleri futbolcu kiralayabilir, kiralasında. Kiralamaya karşı değilim. Zaten çok büyük borçlu özellikle dört büyükler. Bu kadar borçlu kulüplerin, bu kadar kiralama yapması normal. Ama oyuncu kiralarken, bu oyuncuya makul bir satın alma opsiyonu yazmanız lazım yoksa rehabilitasyon merkezine dönüyorsunuz. Oyuncu geliyor, burada kendini buluyor, harika bir kent, harika yemekler, çok seviliyor taraftar tarafından, oynuyor kendini buluyor ve geri gidiyor. Siz sadece rehabilite etmiş oluyorsunuz ve kısa süre faydalanmış oluyorsunuz.

Umarım Del Alli’de o opsiyon kullanılır, iyi performans gösterir o opsiyon kullanılır.

“İngiltere’de yankı buldu!”

Del Alli’nin İngiltere’den ayrılıyor olmasıda İngiltere’de çok yankı buldu. Çünkü İngilizlerin çok umut bağladığı en yetenekli İngiliz oyuncu olarak gördükleri oyuncuydu yıllarca. 2 kere üst üstte Premier Lig’de yılın genç oyuncusu ödülünü aldı ki! Çok az oyuncu bunu yapabilir, kolay bir iş değil.

İngiliz milli takımına otomatik girdi 20-21 yaşında. 2018 Dünya kupasında esas adamıydı. Böyle bir oyuncunun Türkiye gidişi onlarda da çok yankı uyandırdı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.