Derbi öncesi Ersin’le imzalardım

Spor yorumcusu Erbatur Ergenekon, Emre Bol ve Evren Göz TRTSPOR’da Beşiktaş Gündemini değerlendirdi

Derbi öncesi Ersin’le imzalardım
A+
A-
26 Eylül 2022 17:40

İşte o açıklamalar:

‘VODAFONE PARK’A “KUTU” GERİ GELMELİ’

Erbatur Ergenekon: Beşiktaş’ta eğer anlaşma yapıldıysa, hiç vakit kaybetmeden iletişim ekibinin yerinde olsam, basın toplantısını düzenler derbi öncesi Ersin’le basının önünde güzel törenle imzalarım, güvenide yerine gelsin diye diğeride stad konusunda bence Vodafone Park’a “kutu” gelmeli. İnönü Stadı’ndaki gibi Çarşı’nın durduğu kutu vardı ya eski kapalı, o bölüm eklenmeli diye düşünüyorum çünkü muazzam bir akustik oluyor, yönetim açısından o kutu oraya eklenmeli. Yeni nesil stad diye localar filan birşeyler oluyor ama nostaljide biraz iyidir.

‘SALİH’İ ÇAĞIRMAZSA TEKRAR KONUŞURUZ’

Emre Bol: Salih konusunu muhtemelen birisi sormuştur ve onun için cevap vermiştir  ama artık ısıtmanın bir alemi yok. O ihtimalle milli takım artık bir sonraki aday kadroya kadar, aday kadroya yeniden çağrılmazsa bu form doğrultusunda  o zaman tekrar konuşmaya başlarız.

‘HER HAFTA TOTO GİBİ; GİTTİ, GİTMEDİ!’

Evren Göz: Şuna anlam veremiyorum geçen seneden beri daha hoca geldiğinden beri hep şu var; ne zaman gidecek? Yarınmı gidecek? Haftayamı gidecek? Hatta hatırlayın geçen sezon bile hoca bu maçı kaybederse kesin gidecek deniyordu halbuki bu sezon için gelmiş bir hocaydı. Geçen sene bir hazırlık dönemiydi, bakıyordu duruma baktı idman performansı hatta şu övgüler dizilmedi mi? Komando eğitimi gibi, futbolcular pestilimiz çıkıyor dediler. Dronlar uçtu… Sosyal medyada, basında gündem bu, her hafta toto gibi gitti, gitmedi…

‘HOCANIN OYUN OKUMASI ENTERESAN’

Fenerbahçe’ye karşı eğer Beşiktaş iyi maç oynarsa ve yenerse Fenerbahçe’yi, bugün ligin en iyi takımlarından bir tanesi. En formda takımı yeniyorsun, ezeli rakibini yeniyorsun diyelim ki Beşiktaş üç puanı aldı. Biz maçtan sonra konuşuyoruz. Valerien İsmael’imi öveceğiz ya da iki ay ömürmü biçilecek, böyle saçma şey olur mu?

Hocanın oyuncu değişiklikleri hep tartışılacak çünkü başka yerden bakıyor ve bu bizim futbolumuza uygun değil aslında bazen tutacak tuttuğu daha az ama genelde tutmuyor. Hocanın oyuncu değişikliği konusu ve oyun okuması enteresan. Maça hazırlarken çok iyi ama 0’dan 90 arası hoca enteresan seçimler Alanya maçı diğer değişiklikler, asıl mesele orada bence…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.