Vodafone Park’ta golcülerin akşamı

Ligde haftanın maçında gözler, golcülerin üzerinde olacak. Siyah-Beyazlı formayla son 2 maçtır gol atamayan Wout Weghorst, Trabzonspor karşısında suskunluğunu bozmak istiyor.

Vodafone Park’ta golcülerin akşamı
A+
A-
16 Ekim 2022 09:49

Spor Toto Süper Lig’de 10. hafta mücadelesinde bu akşam, sonucu merakla beklenen bir kapışma yaşanacak.

Beşiktaş , ortalama 42 bin taraftarı önünde son şampiyon Trabzonspor ’u ağırlayacak.

Dev mücadelenin kaderini, iki takımın yıldız golcüleri belirleyecek.

Beşiktaş’ta sezona oldukça etkili bir giriş yapan Wout Weghorst, 3 gol ve 4 asistlik performans ortaya koysa da sonrasında düşüş yaşamıştı.

Tecrübeli futbolcu, Kara Kartal’ın Fenerbahçe ve Giresunspor müsabakalarında etkin görüntü sergilese de skora katkı sağlayamamıştı.

Hafta boyunca yapılan takım çalışmalarında Trabzonspor karşılaşmasına özel olarak hazırlanan Hollandalı forvet, ortalama 42 bin kişilik Beşiktaş tribünü önünde oynanacak, dev mücadelede suskunluğunu bozup takımına zaferi getiren isim olmaya çalışacak.

Kalitesini konuşturacak…

Trabzonspor’a transfer döneminin son günlerinde transfer olan Maxi Gomez, 7 maçta 1 gol ve 3 asistlik performans ortaya koymuştu. UEFA Avrupa Ligi’nde Monaco’yla deplasmanda oynanan karşılaşmada gördüğü kırmızı kart sebebiyle eleştirilen Uruguaylı forvet, Beşiktaş mücadelesinde atacağı gollerle kendisini affettirmeye çalışacak. 26 yaşındaki futbolcu, atacağı gollerle zorlu deplasmandan takımını galibiyetle çıkarmak için yoğun mücadele verecek. Trabzonspor’un orta alan ve kanatlardaki futbolcuları da maç boyunca Gomez’e servis yapıp başarılı futbolcunun kalitesini konuşturmasını bekleyecek.

Kaynak: Fanatik

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.