Romain Saiss, Beşiktaşlı yetkililere durumu hakkında bilgi verdi!

Fas Milli Takımı’nın, çeyrek finalde karşılaştığı Portekiz karşılaşmasında sakatlanan Romain Saiss ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

Romain Saiss, Beşiktaşlı yetkililere durumu hakkında bilgi verdi!
A+
A-
13 Aralık 2022 17:33

Dünya Kupası’nda oyuncusu kalan tek takım olan Beşiktaş , Fas Milli Takımı’nda yarı final mücadelesi veren Romain Saiss’le bu gururu yaşarken bir yandan da oyuncusunun sağlık durumu ile ilgili meraklı bir bekleyiş içinde kalmıştı.

Ronaldolu Portekiz’i devirdiler! 

Çeyrek finaldeki rakibi Portekiz’i 42. dakikada Youssef En Neysri’nin harika golüyle 1-0 devirerek yarı finale yükselen Fas, yarı finalde İngiltere’yi geçen Fransa ile eşleşti.

Romain Saiss Portekiz maçında sol baldırından sakatlık yaşadı ve 57. dakikada yerini Achraf Dari’ye bıraktı.

Beşiktaş’ta büyük endişe yaşandı!

Bu gelişme sonrasında Beşiktaş yönetimi ve teknik heyeti büyük bir endişe yaşadı. Takımın as savunmacısı olan Romain Saiss’in sakatlığının boyutunu merak eden siyah beyazlı takım, daha sonra Fas Milli Takımı’ndan oyuncusunun durumu hakkında bilgi istedi.

Raporlar talep edildi! 

Sakatlığına rağmen takımını yalnız bırakmak istemeyen Romain Saiss’in, Portekiz maçının ardından ağrılarının arttığı ve yırtığın orta dereceye geçmesinden endişe edildiği kaydedildi.

Fransa’ya karşı da yarı finalde oynamak için kendini zorlayan Saiss’in raporları ise kulüp yetkilileri tarafından Fas Milli Takımı’ndan istendi.

MR sonuçlarının raporlanmasıyla birlikte Beşiktaş’a da bilgilendirme yapılacak.

Tecrübeli ismin sakatlığının bir üst dereceye yükselmesi durumunda 4-6 hafta arasında sahalardan uzak kalabileceği kaydedildi.

Müjdeli haber geldi! 

TRT Spor’da yer alan habere göre; Fas Milli Takımı oyuncusu Romain Sais’den iyi haber geldi. Fas’ın Dünya Kupası’nda oynadığı Portekiz maçında sakatlanarak oyundan çıkan 32 yaşındaki savunmacı Beşiktaşlı yetkililerde bir görüşme gerçekleştirdi.

Sais, yetkililere ciddi bir sakatlığı olmadığını ve Süper Lig ‘de maç kaçırmayacağını söyledi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.