Ünlü gazeteciden Weghorst’a ağır sözler!

Devre arasında Manchester United’a transfer olan Weghorst, eleştirilerin hedefi haline geldi. Ünlü gazeteci Piers Morgan, kendisine ait sosyal medya hesabından ağır ifadeler kullandı.

Ünlü gazeteciden Weghorst’a ağır sözler!
A+
A-
24 Ocak 2023 18:21

Beşiktaş’ta ve Dünya Kupası’nda gösterdiği performansla dev kulüplerin dikkatini çeken Weghorst, transfer döneminde Manchester United’ın yolunu tutmuştu.

ŞAŞKINLIKLA KARŞILANDI

Cristiano Ronaldo’nun sözleşmesini fesheden Manchester United, golcü arayışlarına başlamıştı. Hollandalı teknik adam Erik ten Hag’ın Beşiktaş’ta forma giyen vatandaşını istemesi, İngiltere’de şaşkınlıkla karşılanmıştı.

ÜNLÜ GAZETECİDEN AĞIR SÖZLER

Onyadığı iki maçta da beklentilerin altında kalan Weghorst, eleştirilerin hedefi haline geldi. Cristiano Ronaldo ile yaptığı röportaj dünya çapında ses getiren ünlü gazeteci Piers Morgan, kendisine ait sosyal medya hesabından ağır ifadeler kullandı.

Morgan, Ronaldo ve Weghorst’un fotoğraflarıyla yaptığı paylaşımda, “Tebrikler Manchester United. Ronaldo gibi bir GOAT’ın saygısız bir şekilde ayrılmasına neden olan kibirli bir koçu aldınız. Sonra da yerine, ismini daha önce hiç duymadığım ve adı Avusturya sosisine benzeyen birini aldınız” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.