Şenol Güneş, sakatlıklar hakkında konuştu

Antrenman öncesinde basın mensuplarına konuşan Şenol Güneş, merak edilenleri cevapladı.

Şenol Güneş, sakatlıklar hakkında konuştu
A+
A-
14 Mart 2023 21:47

Bugün antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şenol Güneş, önemli konulara açıklık getirdi.

Sakatların durumunu aktaran deneyimli çalıştırıcı, “Ghezzal, bugün antrenmana çıkacak. Tayyip Talha, 1-2 gün antrenmana çıkmayabilir. Durumunu değerlendireceğiz. Colley de hastalığı nedeniyle idmanda olmayacak. Gol atıp, gol yememek lazım. 3 puan lazım. Savunma oyuncularımız arasında bir rekabet var ancak düzeltilmesi gereken durumlar da var” diye konuştu.

İstanbulspor maçını değerlendiren Şenol Güneş, “İstanbulspor, iyi bir takım. Fatih Tekke hocayla iyi oynuyorlar. Kolay bir maç olmayacaktır. Zaten ilk yarıda onlara 2 puan kaybetmiştik. Umarım seyircimizin önünde güzel futbolla maçı kazanırız” demecini verdi.

Beşiktaş’ın durumu ve fikstür hakkındaki görüşlerini de aktaran tecrübeli hoca, “Son maçta daha fazla pozisyon üretebilirdik. Hem savunmayı hem hücumu toparlamalıyız. İlk geldiğimde çok gol yiyen bir takımdık. Şimdi az gol yiyen bir takıma geçtik ama o da yetmiyor. Hem gol atıp, hem gol yememek lazım. Daha doğrusu 3 puan lazım. Güçlü ve güzel rakipler var. Daha güzel maçlar olacağını düşünüyorum. Bu haftadan sonra milli maçlar var. Ondan sonra Fenerbahçe maçı var. Fenerbahçe’yle başlayan, Giresun ve Trabzonspor ile devam eden maçlar var. Hiçbiri kolay değil” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Fanatik
https://www.youtube.com/watch?v=Fvn5ZyxbZAA
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.