BJK Divan Kurulu Eski Başkanlarından Turgay Atasü son yolculuğuna uğurlandı

Beşiktaş, hayata gözlerini yuman Divan Kurulu eski başkanlarından Turgay Atasü için başsağlığı mesajı yayımladı.

BJK Divan Kurulu Eski Başkanlarından Turgay Atasü son yolculuğuna uğurlandı
A+
A-
21 Ağustos 2022 16:00

Paylaşılan mesajda şu ifadelere yer verildi:

“Divan Kurulumuzun eski Başkanlarından, Yönetim Kurulumuzun eski üyelerinden, bir dönem Türkiye Futbol Federasyonu Dopingle Mücadele Kurulu Başkanlığı ile Türkiye Basketbol Federasyonu Sağlık Kurulu Başkanlığı da yapmış olan Prof. Dr. Turgay Atasü’nün cenazesi, Teşvikiye Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda defnedildi.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin çelenk gönderdiği cenaze törenine; Kartal Yuvası ve Yerel Yönetim İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Şenol, Divan Kurulu Başkanımız Tevfik Yamantürk, Divan Kurulu Genel Sekreteri Turgay Pirinç, BJK-KABATAŞ VAKFI Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Anıl Cansızoğlu ile Prof. Dr. Turgay Atasü’nün ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.

Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Camiamıza başsağlığı dileriz.

Beşiktaş JK”

Turgay Atasü kimdir?

1978-1979 yıllarında Yönetim Kurulu üyesi olarak TFF’de asbaşkanlık yapan Atasü, Şenes Erzik’in TFF Başkanı olduğu 1989-1990 ve 1991-1995 dönemlerinde başkan vekilliği görevinde bulundu. 1993-2011 yılları arasında TFF Dopingle Mücadele Kurulu Başkanı olarak görev alan Prof. Dr. Turgay Atasü, uzun yıllardır TFF Sağlık Onur Kurulu üyesiydi.

Beşiktaş Kulübü Başkan Yardımcılığı ve Divan Başkanlığı, TMOK, TMOK Fair Play ve Sağlık Komiteleri, TSYD, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ile birçok bilimsel cemiyet üyelikleri olan, Basketbol Federasyonu Sağlık Kurulu Başkanlığı da yapan Atasü’nün çok sayıda kitabı ve sayısız makalesi bulunuyordu.

Kaynak:GundemBesiktas.com

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.